Innovatiedatabase

Onderdeel van de Zorginnovatienavigator is de innovatiedatabase met circa 12.500 items. Daarnaast is er de premium database welke een nadere duiding geeft over de maturity van een innovatie/oplossing.

Aanmelding van uw innovatie en NDA
Om uw innovatie relevant te ranken voor zorginstellingen, gemeenten en zorgverzekeraars, is het belangrijk dat uw gegevens up-to-date zijn in de Zorginnovatienavigator. Wij doen dit met behulp van een gratis online enquĂȘte. Omdat het co-creatie eHealthboek gestart is gebruiken we op dit moment dezelfde link voor de enquete, klik hier voor de enquete.

Als u het op prijs stelt om afspraken te maken over de bescherming van uw gegevens dan kunt u hier klikken op een NDA (Non-disclosure Agreement). Na het downloaden en het invullen kunt u deze via de mail naar ons retourneren.

Uw informatie wordt gebruikt om uw innovatie op kwaliteit en relevantie te ranken. Wij willen hem graag samen met u en onze opdrachtgevers, zoals onder andere Achmea, KvK Midden Nederland, Dementienetwerk Zutphen, Zorginnovatieforum, OZF Achmea, Huisartsenzorg Drenthe, Zonmw, Zorgtafel Zuid-limburg etc, verder te detailleren, zodat hij zo goed mogelijk in de Zorginnovatienavigator naar boven komt.

Collega innovatoren

Mocht u andere innovatoren op de hoogte willen brengen van dit initiatief dan willen wij u vragen om ze te verwijzen naar dit gedeelte van de site van Aimpact.